SAMSON N.V.  
 
 
     

 
     
SAMSON N.V., gelegen in Zwijndrecht (Antwerpen), behoort tot de internationale SAMSON-groep, wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen. Opgericht in BelgiŽ in 1978 worden vanuit deze vestiging de Belgische - Luxemburgse klanten bediend. SAMSON N.V. is een volwaardige dochteronderneming van SAMSON AG.

SAMSON staat voor meer dan 100 jaar ervaring en innovatie in de meet- en regeltechniek. De ontwikkelde en geproduceerde apparatuur heeft door de jaren heen haar betrouwbaarheid in tal van industrieŽn meer dan bewezen.

Met een klantgerichte, op de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gebaseerde, flexibele technische handelsonderneming speelt SAMSON N.V. in op de vragen vanuit de markt.
De producten en diensten van SAMSON N.V. zijn vooral gericht op die bedrijven, waar men voor een goed procesverloop grootheden zoals temperatuur, druk, drukverschil, hoeveelheid en niveau wil regelen en/of bewaken.

Een functioneel, modern nieuw gebouw, uitgerust met de modernste apparatuur en indrukwekkende voorraad maakt het onze medewerkers mogelijk dagelijks aan uw eisen te voldoen. Inderdaad, alle gangbare wisselstukken zijn op stock en in onze uitstekend uitgeruste werkplaats kunnen we dus ook een compleet gamma aan ventielen samenbouwen, testen en certifiŽren.

Dit concept, aangevuld met de hoogste kwaliteitsstandaard, sluitend veiligheidssysteem (VCA **) en vooral prima geschoolde, enthousiaste medewerkers, maken van SAMSON N.V. uw betrouwbare partner bij uitstek.

Vanzelfsprekend kan deze website slechts gedeeltelijk weergeven wat SAMSON N.V. voor U en uw bedrijf kan betekenen. Wanneer U onze mogelijkheden persoonlijk wil ervaren, dan bent U steeds welkom in onze kantoren.

 

  Voldoende plaatselijke voorraad


De historie van SAMSON AG gaat terug tot 1907 toen Hermann Sandvoss de onderneming oprichtte. Zijn eerste gepatenteerde vindingen op het gebied van regelaars zonder hulpenergie zetten de toon voor een pioniersmentaliteit, die ook het SAMSON van vandaag nog kenmerkt.

Sinds 1916 is SAMSON gevestigd in Frankfurt, waar tegenwoordig de ontwikkelingsafdeling, de productie, het centrale magazijn en het hoofdkantoor samen een terrein van maar liefst 135.000 vierkante meter beslaan.

De nog steeds aanwezige banden met de familie van de oprichter kenmerken het solide en onafhankelijke karakter van de SAMSON-organisatie. Met dat historisch besef, maar vooral met een visie op wat afnemers wereldwijd in de toekomst verlangen, bouwt SAMSON verder aan kwaliteitsoplossingen in de meet- en regeltechniek: gericht op technische competentie en samenwerking met haar afnemers.

 

  Het hoofdkantoor SAMSON AG
  in Frankfurt am Main, Duitsland

     
 
       
       
      ©  SAMSON N.V.