Regelventielen en afsluiters  
 
 
     

 
   
Terwijl stijgende kosten voortdurend moeten worden beheerst, nemen de verwachtingen van de klant omtrent verbeterde technologie, kwaliteit en service toe. Tegelijkertijd worden regels en wetten steeds complexer en strikter. Waar betrouwbaarheid en foutloze prestaties een eerste vereiste zijn, hebben de SAMSON producten zich bewezen. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Het modulaire design van de SAMSON regelventielen maakt flexibele selectie van ventielonderdelen voor specifieke toepassingen mogelijk. Hierdoor kan men voor de meest veeleisende omstandigheden ventielen aanpassen aan de strengste eisen. Daarnaast reduceert deze modulaire opbouw ook de kosten van reserveonderdelen, installatie en onderhoud. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op de cost of ownership.

De brede productlijn van SAMSON is zeer geschikt voor speciale toepassingen, zoals corrosieve en erosieve media, hogedrukverschillen en het veilig regelen van extreme temperaturen. Duurzame, zeer efficiŽnte afsluittechnieken maken het mogelijk SAMSON apparatuur te installeren in extreme vacuŁmtoepassingen en voorkomen milieubelastende uitstoot.

Materialen, afmetingen en flensconfiguraties worden gekozen op basis van de belangrijkste industriŽle standaarden, zoals ANSI, DIN en JIS. Dit zorgt ervoor dat SAMSON producten overal ter wereld kunnen worden ingezet.

SAMSON biedt tevens een uitgebreide selectie van modulaire regelventielen voor HVAC-toepassingen. Deze worden geleverd met een elektrische, elektro-hydraulische of pneumatische aandrijving. De aandrijvingen werken met een absolute betrouwbaarheid over elk regelbereik.

 
     
 
(Technische) documentatie SAMSON AG  red arrow
 
       
       
      ©  SAMSON N.V.