Regelaars zonder hulpenergie  
 
 
     

 
   
De basis van onze hoogontwikkelde beschaving is betrouwbare en betaalbare distributie van energie en, tegelijkertijd, verantwoordelijk en verstandig gebruik van hulpbronnen. Al decennia lang worden regelaars zonder hulpenergie gebruikt. Deze hebben geen externe energie nodig om hun werk te doen. Ze worden gebruikt met lucht, stoom en diverse andere verwarmingsmedia in toepassingen in de private en industriŽle energiedistributie.

De regelaars zonder hulpenergie van SAMSON hebben een modulair design. Ze zijn eenvoudig te monteren en te onderhouden, waardoor de gebruikskosten aanzienlijk dalen. Bovendien zijn ze veiliger, doordat ze bij uitval van hulpenergie betrouwbaar doorwerken.

Nieuwe ontwikkelingen, zoals thermostatische regelaars met hydraulische aandrijvingen, besparen kosten. Zonder afbreuk te doen aan comfort, staan deze het gebruik van lage volume warmtewisselaars toe om heet water te produceren.

Drukregelaars in millibarbereik regelen op betrouwbare wijze inerte gassen in reactie -en opslagtanks met oxidatiegevoelige, giftige of explosieve stoffen. Zo voorkomen ze milieuschade als gevolg van lekkage van schadelijke stoffen en beschermen ze het milieu.

Het succes beschouwt SAMSON als een vervolgstap in de zoektocht naar nog betere en innovatievere oplossingen. Dit komt tot uiting in de betrokkenheid van SAMSON om producten van de hoogste kwaliteit te maken.

 
     
 
(Technische) documentatie SAMSON AG  red arrow
 
       
       
      ©  SAMSON N.V.