Pneumatische en elektrische meet- en regelapparatuur  
 
 
     

 
   
Veel taken die vroeger werden verricht op locatie worden nu uitgevoerd op de monitor in de controlekamer. Complexe handelingen en processen vragen om snelle reacties. Hierdoor zijn maximale fabrieksveiligheid en visualisatie van het proces essentieel. In de snel veranderende omgeving van vandaag zijn gebruiksvriendelijke installaties en gestandaardiseerde communicatiesystemen onmisbaar.

Het antwoord van SAMSON op deze uitdagingen is: "TROVIS". Door het gebruik van TROVIS- apparatuur kunnen in de procestechnologie en de automatisering van fabrieken en gebouwen nieuwe ideeŽn worden gerealiseerd. Eenvoudige compacte regelaars en modulaire systemen, gebruikmakend van gestandaardiseerde communicatiesystemen, bieden oplossingen voor elk automatiseringsproces in de procesengineering.

TROVIS-apparatuur en systemen van SAMSON worden met succes gebruikt in verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de voeding & drank, farmacie, afvalbeheer en andere automatiserings- en regelsystemen.

Zonder afbreuk te doen aan comfort is de belangrijkste overweging in de HVAC-markt besparingen op het gebied van energie. Alle automatiseringstaken in gebouwautomatisering en grote stadsverwarmingssystemen kunnen efficiŽnt en eenvoudig worden opgelost met de gebruiksvriendelijke TROVIS-apparatuur.

Verantwoordelijk voor het volledige automatiseringssysteem, individuele projecten en turnkey installaties is SAMSOMATIC, een gelieerde onderneming van SAMSON.
 

 
     
 
(Technische) documentatie SAMSON AG  red arrow
 
       
       
      ©  SAMSON N.V.