Voeding / drank  
 
 
     

 
   
Bij het bereiden van voedsel is hygiëne van groot belang. Daarom voldoen de op maat gemaakte aseptische en sanitaire regelventielen van SAMSON aan alle eisen die van toepassing zijn op het bereiden van voedsel.

De regelventielen van SAMSON maken kiemvrije en steriele processen mogelijk. De materialen en constructie voldoen aan de strenge FDA-richtlijnen, maar zijn ook goedgekeurd volgens de Europese EHEDG-norm. Uiteraard kunnen de apparaten met alle in de branche gangbare aansluitingen, zoals flenzen, melkpijpschroefdraden, Tri-Clamps® of laseinden worden geleverd.

De sensoren en druktransmitters van SAMSON combineren trillingen en nauwkeurigheid met snelle responstijden. Ze voldoen eveneens aan de hoogste normen van aseptische standaarden en zijn geschikt voor gebruik in CIP- (Cleaning-in-place) en SIP- (Sterilization-in-place) processen.

Tot ons assortiment behoren ook configureerbare regelaars en automatiseringssystemen met recept programmering, batch protocollen en alarmfuncties voor verschillende regeltaken.

 
     
 
       
       
      © SAMSON N.V.