Farmacie / Biotech  
 
 
     

 
   
Bij het produceren van medicijnen of bij het gebruik van enzymen, cellen of micro-organismen voor technische doeleinden kan voor het uiteindelijke resultaat van het proces elke besmetting een risico vormen. Dankzij de op maat gemaakte aseptische ventielen zorgen de regeltechniek en apparatuur van SAMSON voor veilige processen.

Om te voldoen aan de strenge eisen van het FDA en EHEDG zijn onze afsluiters gemaakt van roestvrij staal. Alle natte oppervlakten zijn op een nauwkeurige wijze verspaand en gepolijst. Door middel van electrolitisch polijsten worden oppervlakten glanzend of hoogglanzend. Dit reduceert de ruwheid van het oppervlak tot maximaal 0,25 ?m. De ventielhuizen zijn volledig vrij van gietgallen en geschikt voor CIP (Cleaning-In-Place) of SIP (Sterilization-In-Place).

EPDM- en PTFE-membranen worden gebruikt voor het afsluiten van ventiel naar aandrijving en atmosfeer. Flensverbindingen zijn zowel vast als afneembaar beschikbaar. Onmisbaar in deze markt is een exact regelbare dosering, welke wordt gewaarborgd door de zeer precieze regelkarakteristiek van al onze producten.

 
     
 
       
       
      © SAMSON N.V.