HVAC / gebouwautomatisering  
 
 
     

 
   
Men verwacht dat de huidige HVAC-technologie het hoogste niveau van comfort brengt, maar dan wel met optimale efficiëntie van energie en rekeninghoudend met het klimaat. Al meer dan 100 jaar werkt SAMSON aan het optimaal regelen van de betreffende processen.

Ons assortiment biedt voor dit doel een breed scala aan producten in de automatisering: van eenvoudige regelsystemen voor kleine en middelgrote woningen of kantoorgebouwen tot automatiseringssystemen voor grotere gebouwen, zoals hotels, ziekenhuizen of industriële installaties. Bovendien levert SAMSON elektronische verwarmingsregelaars geschikt voor aansluiting op een buitentemperatuursensor en voorzien van een instelbare stooklijn. Ook andere sensoren, vereiste regelventielen en regelaars zonder hulpenergie behoren tot het brede productassortiment.

De gelieerde onderneming SAMSOMATIC is gespecialiseerd in de HVAC-techniek. Dit bedrijf levert turnkey systemen met op maat gemaakte softwareoplossingen voor de gehele gebouwautomatisering en stadsverwarming. Speciaal voor deze markt zijn de TROVIS-automatiseringssystemen ontwikkeld.

 
     
 
       
       
      © SAMSON N.V.